Caroz in 90 Sec.

Het inplannen van vervoerders, zorgen dat alles op tijd aankomt, facturatie en klachten. Werkzaamheden die stiekem veel tijd en energie kosten. Die tijd steek je toch liever in zaken die voor jouw bedrijf écht belangrijk zijn? Bekijk hieronder in 90 seconden wat wij voor jouw kunnen doen.

 


 

 

Dr. James is je persoonlijke transportmanager. We regelen op volledig onafhankelijke wijze jouw (wereldwijde) vervoersstromen. Zie ons als een verlengstuk van je eigen interne organisatie. Samen brengen we jouw transportmanagement naar een hoger niveau. En natuurlijk hou je zelf de controle op je supply chain. Dr. James maakt in één oogopslag alles inzichtelijk met een dashboard. Dat is ontzorging op het hoogste niveau, super duidelijk en zonder stress.

Onze experts zijn de drijvende kracht achter Dr. James. Gespecialiseerd, flexibel en jarenlange ervaring in de logistieke wereld: de uitstekende sparringpartner. Samen kijken we hoe we jouw bedrijf efficiënter en slimmer kunnen inrichten. Wij hebben de juiste focus en oog voor detail. Hierdoor leggen we de juiste verbindingen.

Wil jij geen logistieke zorgen meer? Laat het ons weten, wij zijn er klaar voor.