Caroz, compleet in transport

Naar de verzending van inkomende of uitgaande goederen wilt u geen omkijken hebben. U zoekt dan ook een partner die dat volledig voor u kan verzorgen, vanaf de eerste voorbereidingen voor verzending tot de definitieve eindbestemming. Waarbij u op ieder moment de controle en het inzicht wilt behouden.

Caroz regelt dat voor u. Volledig op maat uiteraard, want ieder transport heeft zijn specifieke kenmerken. Dat gebeurt door gefaseerd te werk te gaan, samen met u stap voor stap te bekijken wat op welk moment dient te gebeuren. Dat doen we met een geheel eigen aanpak: onafhankelijk, analytisch, pragmatisch, projectmatig en met een no-nonsense mentaliteit.

Het team van Caroz combineert jeugdig enthousiasme met een uitgebreide kennis en ervaring. We combineren specialistische deskundigheid met innovatieve technieken en geavanceerde software. Omdat we niet streven naar wat standaard is, maar willen excelleren.

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, fungeren we als onafhankelijke Control Tower specialist. Wat dat precies betekent? Dat we altijd de volledige controle hebben over iedere transportstroom die we begeleiden. Dat we per transportstroom de juiste elementen combineren om het transport zo efficiƫnt mogelijk te laten verlopen. Te beginnen met het vertalen van een order naar de best mogelijke wijze van transporteren. We selecteren vervolgens de meest geschikte vervoerder en verzorgen tevens alle financiƫle aspecten van het transport. Door daarnaast voortdurende alle onderdelen van onze transportstromen te evalueren kunnen we u als klant altijd de beste opties voorleggen. Tegen de laagste kosten.

Zo heeft Caroz sinds 2000 een gedegen reputatie opgebouwd, zowel nationaal als internationaal. We fungeren als onafhankelijke maar vooral betrokken partner die dankzij een persoonlijke benadering, het maatwerk en het actief meedenken inmiddels door veel klanten wordt gezien als verlengstuk van het eigen bedrijf.